کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
تراش دندان: در ترمیم دندان با کامپوزیت، برعکس لمینت، دندان تراش نمیخورد و از حجم آن کاسته نمیشود، بلکه به راحتی بر روی سطوح دندان چسپانده میشود.
طول عمر کامپوزیت دندان بین ۵ تا ۷ سال متغییر است و به عواملی چون جنس دندان، کیفیت مواد اولیه، مهارت و تجربه دندانپزشک بستگی دارد.
یکی از عوارض کامپوزیت دندان، میتواند آسیبپذیری دربرابر تغییر رنگ و لکهگرفتن با گذر زمان باشد؛ درحقیقت با گذشت زمان، ممکن است که کامپوزیتها رنگ گرفته و دچار غییرات رنگی شوند.
ارتباط با بیمار: دندانپزشکی با ارتباط خوب و فضای مطب راحت.
ارتودنسی و کامپوزیت دندان دو روش متفاوت برای بهبود ظاهر و عملکرد دندانها هستند و هر کدام کاربردهای خاص خود را دارند:
پس از اسیدشویی، لایهای از کامپوزیت بر روی دندان اعمال میشود. این لایه شامل ماتریس رزین و ذرات پرکننده است. دندانپزشک با کمک اپلیکاتور، مقدار کمی پلاستیک مایع یا عامل باندینگ را روی ناحیه اسیدشویی شده میمالد. دندانپزشک ممکن است مقداری فشار هوا را روی عامل باندینگ اعمال کند تا از نازک شرایط کامپوزیت دندان و یکنواخت بودن لایه اطمینان حاصل کند.
در این بخش فقط بدانید که منظور از کامپوزیت ونیر دندان، اتصال لایه هایی بسیار نازک از جنس کامپوزیت به سطح دندان، به منظور زیبایی و یا بازسازی دندان است.
در این ویدیو یک نمونه از درمان کامپوزیت دندانهای جلو در کلینیک ایدهآل را مشاهده میکنید:
غذاهای سخت: جویدن غذاهای سخت مانند یخ، آجیل و آبنباتهای سفت میتواند باعث ترک خوردن کامپوزیت، لب پر شدن کامپوزیت و یا شکستن کامپوزیتها شود.
تکنیکهای نادرست میتوانند باعث آسیب به بافتهای اطراف دندان و افزایش درد شوند.
درمان دندان خرگوشی با کامپوزیت: در این حالت، دندانهای جلویی که بهطور طبیعی یا به دلیل مشکلات دندانی بیش از حد جلو آمدهاند، با استفاده از کامپوزیت اصلاح میشوند.
بله، باندینگ کامپوزیت میتواند فاصله بین دندانهای جلو را ببندد. دندانپزشک با استفاده از مواد رزینی همرنگ دندان، فاصله را پر کرده و سپس با نور خاصی سخت میکند. این روش سریع، مقرون به صرفه و نتایج فوری دارد.
حساسیت دندان: افرادی که دندانهای حساسی دارند، ممکن است هنگام پرکردن دندان با کامپوزیت احساس درد بیشتری کنند.
برای اینکه بفهمیم مراحل کامپوزیت دندان چگونه است باید از اولین قدم شروع کنیم. در مرحله اول، دندانپزشک به خوبی دندانهای شما را بررسی کرده و در صورت مشکلاتی از قبیل پوسیدگی ابتدا برای رفع این مشکلات اقدام کنید. همچنین دندانپزشک با توجه به شرایط فک و دندانهایتان مشورتهای لازم درباره انجام کامپوزیت را به شما میدهد.